BWhoYouR Coaching & Training in Landgraaf

Dicht bij jezelf, training en coaching!!

Over BWhoYouR Coaching & Training

BWhoYouR Coaching & Training valt onder de rubriek coaching in Landgraaf.

Mevr. Marijke Vlaspoel is de drijvende kracht achter BWhoYouR.

Acceptance Commitment Therapy, kortweg ACT is de basis van elk coaching traject bij BWhoYouR. Ieder mens is uniek dus de individuele coaching is maatwerk.

Wie ben ik? Wie is Marijke Vlaspoel?

Werken met en voor mensen heeft in mijn leven altijd centraal gestaan.Beroepsmatig en als ervaringsdeskundige weet ik dat het leven niet altijd over rozen gaat.

Bewust worden van je eigen gedrag en wat dit met jou en je omgeving doet. Deze weg van acceptatie en bewustwording is het moeilijkste gedeelte van je veranderingstraject en hier wil ik je graag bij helpen.

Soorten Coaching die ik aanbiedt:

- Individuele coaching; Door goed te luisteren, kan ik je helpen duidelijk te krijgen wat echt belangrijk voor je is. Deze kennis gebruiken we dan om samen met jou een ACT-ie plan te maken dat jouw leven zinvoller, vitaler en succesvoller kan maken.Een leven dicht bij jezelf.

- Zakelijke coaching; BWhoYouR richt zich met name op het coachen van competenties die te maken hebben met het communicatief vermogen van mensen, zoals bijvoorbeeld luisteren, feedback vragen en geven, samenwerken, presenteren, gespreksvaardigheid.

- Preventie van ziekteverzuim; Hebt u ook medewerkers (frequent verzuimers) in uw organisatie die met een individueel coaching traject inzicht kunnen krijgen in hun gedrag en hierdoor bewuste keuzes maken voor een zinvoller, gezonder en vitaler leven en hierdoor productiever voor u als organisatie zijn.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik je door naar de website. Je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

BWhoYouR Coaching & Training uit de rubriek coaching uit Landgraaf is gevestigd aan de Wilhelminastraat 5 in Landgraaf. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-25216924.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij BWhoYouR Coaching & Training zijn o.a. :