Jij & Ik | Puur van mens tot mens in Landgraaf

Praktijk voor Bewustzijnswording, Inzicht en Kracht

Over Jij & Ik | Puur van mens tot mens

Jij & Ik | Puur van mens tot mens valt onder de rubriek coaching in Landgraaf.

Je wordt puur geboren. Hoe puur ben jij nog?

Ik ben Cindy, met aandacht en compassie kijk ik naar jou als mens. Je hoeft je niet te bewijzen, geen masker te dragen en je mag je voelen, zoals jij je op dat moment voelt. Ik behandel jou puur vanuit mijn gevoel en daarom heb ik besloten om dit in mijn bedrijfsnaam te verwerken.

Gewoon lekker puur!

Ik ben gespecialiseerd in:

- Innerlijk kind;

Reageer je vaak automatisch erg heftig? Ben je snel boos, verdrietig? Vind je het moeilijk om hulp te accepteren? Voel jij enige verslaving? Heb je last van depressie? Of Slapeloosheid, angststoornissen? Last van hechtingsproblematiek? Bindingsangst?

Dit kunnen allemaal signalen zijn dat er iets geheeld mag worden in het innerlijk kind.

Binnen het Innerlijk kind werk reizen we terug naar jou verleden. Hoe jij nu in het leven staat kan terug herleidt worden naar je kindertijd. Van plezierige jeugdervaringen kun je een leven lang genieten. Van onplezierige ervaringen kun je een leven lang last hebben. Hoewel we allemaal verdriet, angst, boosheid, vreugde en liefde beleven, kunnen bepaalde ervaringen zodanig doorwerken dat het je gaat belemmeren en blokkeren.

Leer jouw innerlijk kind kennen, samen met alle beperkingen, worstelingen, overtuigingen en oordelen over jezelf en anderen in jouw omgeving.

Door herkenning van je patronen en heling van je wonden en omarmen van wat is, zul je vrijer in het leven staan. Je kunt met een volwassener perspectief terugkijken naar je verleden, meer ontspannen de toekomst tegemoet zien en steeds beter met je aandacht hier en nu zijn.

Heb je vragen hierover of ben je gewoon nieuwsgierig wat ik hierin voor je zou kunnen betekenen, plan dan eens een afspraak!

- Gun jezelf dag;

Last van een energetisch lek? Het gevoel hebben altijd nog wel iets te moeten doen? De was, boodschappen, koken, kinderen naar school brengen of halen, druk op het werk, even iets afmaken enz. enz. Zo loopt je batterij langzaam leeg. Dan lig je mogelijk `s nachts ook nog wakker omdat je van alles in je hoofd hebt en de volgende ochtend sta je weer op met de batterij niet volledig opgeladen. Je raakt uiteindelijk gefrustreerd, geïrriteerd, snel boos, dus eigenlijk uit balans.

Als stress te lang aanhoudt, gaat dit ten koste van je energetische niveau. Je batterij laadt niet meer op. Je krijgt een energetisch lek. Je krijgt fysieke klachten, zoals hoofdpijn, rugpijn, pijn aan schouderbladen en noem het maar op. Je gelukshormonen worden te weinig aangemaakt waardoor je stresshormonen de overhand krijgen. Je hebt dan ook eerder kans op laaggradige ontstekingen.

Je emotionele en mentale niveau raakt ook uit balans en voor je het weet zit je in een depressie, burn-out, overspannen etc. Belangrijk is dus dat je goed voor jezelf mag zorgen.

Boek voor jezelf een "Gun jezelf dag". Je wordt deze dag door mij in de watten gelegd.

Hoe? Lees snel even verder op mijn website.

- BIK;

Bewustzijn, Inzicht en Kracht. In deze behandeling wil ik het gesprek met je aangaan, waar jij op vastloopt. Ik wil je zelf bewust laten worden van dat wat er speelt, dat je het inzicht krijgt en hierdoor weer in je eigen kracht komt te staan.

In mijn praktijk beid ik ook Groepslessen aan in pilates en meditaties. Zie de website voor actuele data. Er zijn nog plekken vrij.

OVERIGE BEHANDELINGEN

- Holistische Therapie

- Energetische massage

- Coaching/wandelcoaching

- Reiki

- Klankschaal behandeling/sessie

- Symphony of the cells

- Kruidenstempel massage

- Meditatie les/cursus

- Puur natuur sessie

- Pilates les

Kan ik u helpen?

De eerste stap bij therapie is praten. Nadat we een intakegesprek hebben gevoerd, ga ik samen met u kijken naar welke behandeling op dat moment het beste past.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Jij & Ik | Puur van mens tot mens uit de rubriek coaching uit Landgraaf is gevestigd aan de Hereweg 12 in Landgraaf. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-40455263.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Jij & Ik | Puur van mens tot mens zijn o.a. :