Massage en Meditatie Janinemoonen.nu in Landgraaf

Massage en Meditatie Janinemoonen.nu uit Landgraaf heeft geen profiel.

Wat doet Massage en Meditatie Janinemoonen.nu in Landgraaf

Massage en Meditatie Janinemoonen.nu is een massage uit Landgraaf. Men is gevestigd aan de Briandstraat 19. Het telefoonnummer van Massage en Meditatie Janinemoonen.nu in Landgraaf is 06-44209111.

Is Massage en Meditatie Janinemoonen.nu in Landgraaf uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Landgraafonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Massage en Meditatie Janinemoonen.nu in Landgraaf valt onder de rubriek massage. Een massage uit Landgraaf levert onder andere :

Heerlijk ontspannen Jezelf ontmoeten door MASSAGE & MEDITATIE Ben je toe aan meer rust en ontspanning oftewel Jezelf 'Ontmoeten' dan kun je bij mij terecht voor de volgende massages: * Intuïtieve massage * Klankschalenmassage * Hotstone massage * Massage bij hoofdpijn, rugklachten * Ontspanningsmassage Wellicht is het de moeite waard om ook een kijkje te nemen bij het energetisch aanbod. Mijn ervaring laat zien, dat deze twee vaak vanzelf samenkomen als je jezelf wilt ontmoeten. Vanaf 2018 bied ik ook Meditatie aan!! Jezelf ontmoeten tijdens mediteren van HART tot HART. Om vanuit deze verbinding met je ware Zelf ( weer ) vreugde en passie te ervaren en volop van het leven te genieten!! Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website www.janinemoonen.nu of neem vrijblijvend contact met mij op (via de contactgegevens) Ik heet je VAN HARTE WELKOM! lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

Rita zondag 11 februari 2018

5 sterren

“Precies op jezelf afgestemde massages, heerlijk ontspannen, rustig. Een aanrader! ”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

Rachelle woensdag 7 februari 2018

5 sterren

“Meerdere massages mogen ervaren van Janine. Heerlijk ontspannen, spieren lekker los en weer even bij jezelf komen en zijn. En echte aanrader!!”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 2 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 10.