Natuurgeneeskundepraktijk Nellie in Landgraaf

Natuurgeneeskundepraktijk Nellie | Reflexzonetherapie

Over Natuurgeneeskundepraktijk Nellie

Natuurgeneeskundepraktijk Nellie valt onder de rubriek geneeskunde uit Landgraaf.

Welkom bij Natuurgeneeskundepraktijk Nellie,

Bent u op zoek naar een ervaren, vakkundige en betrouwbare natuurgeneeskundig therapeut? Dan bent u hier aan het juiste adres.

Bij Natuurgeneeskundepraktijk Nellie kunt u onder andere terecht wat betreft:

- Edelsteentherapie - Quantum Touch - Kleurentherapie - Bach en Bloesem Therapie - Schussler celzout therapie - Aromatherapie

Natuurgeneeskunde gaat er van uit dat bepaalde klachten of ziekten ontstaan door een verstoring in het lichaam, zowel, lichamelijk als geestelijk en holistisch. Het lichaam probeert altijd zichzelf te herstellen. Een natuurgeneeskunde therapeut activeert deze zelfgenezende krachten van het lichaam door bepaalde blokkades op te heffen.

Een ziekte proces is een uitgebreid proces, waaraan een verstoord evenwicht van de levensenergie op de eerste plaats staat. Wanneer deze verstoring niet wordt aangepakt kunnen er chronische klachten ontstaan. Door de patient bewust te maken van waar bepaalde klachten vandaan komen start eigenlijk al het genezingsproces. Op de eerste plaats is de behandeling er op gericht het harmonische samenspel van lichaam, geest en ziel te herstellen.

Voor vragen en/of meer informatie kunt u de website raadplegen en vrijblijvend contact opnemen. www.natuurnellie.nl


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Natuurgeneeskundepraktijk Nellie uit de rubriek geneeskunde uit Landgraaf is gevestigd aan de Brandhofstraat 40 in Landgraaf. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-20825339.

Diensten en producten voor geneeskunde

Trefwoorden die horen bij Natuurgeneeskundepraktijk Nellie zijn o.a. :