Noe Massage Thaise massage in Kerkrade

Noe Massage Thaise massage | Traditionele Thaise massages.

Over Noe Massage Thaise massage

Noe Massage Thaise massage valt onder de rubriek massage in Landgraaf.

Noe Massage voert traditionele Thaise massages uit in Kerkrade Parkstad door Nudee, een goed opgeleide en gediplomeerde masseuse uit Thailand. Het gaat hier om professionele Thaise massages, Noe Massage richt zich steeds meer op medische behandelingen.

Noe Massage onderscheidt zich van andere Thaise salons door het geven van authentieke Thaise massages. Vooral door de combinaties van therapeutische en ontspannend behandelingen. Bij Noe Massage kunt u terecht als u eens heerlijk wilt ontspannen en op rust wilt komen van de dagelijkse stress, maar ook voor vele spier problemen.

Sinds januari 2019 geeft Noe ook de Tok Sen therapie, zij is hiervoor speciaal naar Thailand gegaan en heeft haar certificaat behaald bij Sripai Foundation te Bangkok. De Tok Sen therapie word gedaan met een hamertje en een bijtel. Zij is de eerste en enige hier in Parkstad die deze massage aanbiedt. Steeds meer gaat Noe zich richten op Medische behandelingen.

Tijdens de massages gebruikt Noe Massage kruiden en producten uit Thailand, zoals balsem, oliƫn, spray en smeerzalf.

Bij Noe Massage kunt u onder andere terecht voor de volgende massages:

- Kinder massage

- Voetreflex massage

- Hoofd-, nek- en schoudermassage

- Ontspanningsmassage

- Traditionele Thaise massage

- Tok Sen therapie

- Kruiden stempel massage

- Duo massages

Voor meer informatie over de mogelijkheden en prijzen, verwijs ik u graag door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Noe Massage Thaise massage uit de rubriek massage uit Landgraaf is gevestigd aan de Nieuwstraat 148 in Kerkrade. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-33505188.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Noe Massage Thaise massage zijn o.a. :