Opgeruimd staat netjes by Lilian in Heerlen

Opgeruimd staat netjes by Lilian | Opruimen is niet het doel, maar een middel op weg naar rust en ruimte.

Over Opgeruimd staat netjes by Lilian

Opgeruimd staat netjes by Lilian valt onder de rubriek coaching in Landgraaf.

Een opgeruimd huis betekent niet dat alles altijd spik en span moet zijn. Een opgeruimd huis is een huis dat jou rust en ruimte geeft en dat is voor iedereen verschillend. Je ergert je regelmatig aan je rommel, het trekt steeds je aandacht en levert stress op. Telkens weer probeer je een nieuw systeem maar blijvend opgeruimd zijn lukt niet.

Door je leefomgeving drastisch op te ruimen, creƫer je overzicht. Je functioneert beter in een opgeruimd huis of op een opgeruimde werkplek. Het ademt rust uit en je kunt beter ontspannen. Maar waar en wanneer moet je beginnen? Daar komt Opgeruimd staat netjes by Lilian in beeld.

Opruimen met een blijvend resultaat begint met sorteren en selecteren en wat daarna overblijft een vaste plek geven. Opruimen alleen is niet voldoende, het gaat ook om het krijgen van structuur, waardoor het daarna minder snel weer rommelig wordt.

Lilian Keijbets is opruimcoach. Lilian kan vrolijk worden van een ruimte of een kast waar het eerst een bende was en die er, nadat zij hem onderhanden heeft genomen, opgeruimd en netjes uitzien. Haar enthousiasme voor opruimen, haar gestructureerde manier van werken en haar resultaatgerichtheid komen hierbij goed van pas.

Voor meer informatie over de mogelijkheden verwijs ik je graag door naar de website. Je kunt contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Opgeruimd staat netjes by Lilian uit de rubriek coaching uit Landgraaf is gevestigd aan de Molenberglaan 32 in Heerlen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-55834374.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Opgeruimd staat netjes by Lilian zijn o.a. :

Nieuws van Opgeruimd staat netjes by Lilian in Heerlen

Opruimcoach Lilian op L1 radio route regio Limburg

Opruimcoach Lilian op L1 radio route regio Limburg

Megaleuk en een beetje trots! Want ik werd gebeld door Rian Moonen van L1 voor het programma route regio.