OUTDOORKUSSENS in Landgraaf

Kussens op maat!

Over OUTDOORKUSSENS

OUTDOORKUSSENS valt onder de rubriek woninginrichting uit Landgraaf.

Welkom op het bedrijfsprofiel van OUTDOORKUSSENS uit Landgraaf. bij ons kun je terecht voor de perfecte kussens voor jouw terras.

Wil jij graag outdoor kussens, tuinkussens of bijvoorbeeld een zitzak laten maken, geheel naar eigen ontwerp? Dan kies je uiteraard voor een leuke stof die helemaal past bij jouw stijl en de sfeer van jouw tuin of huis.

Al onze kussens uit ons eigen atelier zijn op maat gemaakt. Onze kussens zijn comfortabel, modern, en makkelijk te onderhouden.

Onze buitenstoffen zijn weerbestendig, vuilafstotend, onderhoudsvriendelijk, waterbestendig en slijtvast omdat ze zijn behandeld met een speciale coating.

Wil je meer weten over onze aanbiedingen en acties? Houd dan onze Facebookpagina in de gaten om te profiteren bij nieuwe bestellingen. Neem ook eens een kijkje op onze website. Op onze website kunt u voorbeelden van onze eerdere projecten zien om u te inspireren. Verder vindt u op onze website nog veel meer nuttige informatie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

OUTDOORKUSSENS uit de rubriek woninginrichting uit Landgraaf is gevestigd aan de Streeperstraat 45 in Landgraaf. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 045-5321759.

Diensten en producten voor woninginrichting

Trefwoorden die horen bij OUTDOORKUSSENS zijn o.a. :