Schoonheidssalon Briedes in Landgraaf

Schoonheidssalon Briedes: Wellness & Beauty.

Over Schoonheidssalon Briedes

Schoonheidssalon Briedes valt onder de rubriek schoonheidssalon uit Landgraaf.

Bij Schoonheidssalon Briedes kunt u terecht voor diverse behandelingen. Een overzicht van deze behandelingen ziet u hieronder staan. Uitgebreide informatie ziet u op de website terug.

De behandelingen:

- Permanente make-up.

- Thermolift.

- IPL flitslicht.

- Mesotherapie.

- Microdermabrasie.

Ook kunt u bij Schoonheidssalon Briedes terecht voor een klassieke massage. Deze massage kan toegepast worden bij pijnklachten, stress en burn out klachten, een te hoge spierspanning, storingen in de lichaamsbeleving en andere klachten.

Deze massage kan zowel preventief als op een specifieke klacht toegepast worden. Er kan tijdens de behandeling gewerkt worden met olie, warme olie of etherische olie op de huid. Naast het behandelen van klachten heeft de massage een goede invloed op: Spijsverteringsprobleem, uw hormoonhuishouding, de algehele lichaamsbeleving en het bewegingsapparaat.

Heeft u een vraag en wilt u de mogelijkheden bespreken? Neemt u dan contact op. U zal netjes te woord worden gestaan. Natuurlijk kunt u ook altijd een kijkje op de website nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Schoonheidssalon Briedes uit de rubriek schoonheidssalon uit Landgraaf is gevestigd aan de Rontgenstraat 16 in Landgraaf. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 045-5320968.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij Schoonheidssalon Briedes zijn o.a. :