Succes-studiebegeleiding in Landgraaf

Huiswerkbegeleiding, bijles, examentraining.

Over Succes-studiebegeleiding

Succes-studiebegeleiding valt onder de rubriek opleiding in Landgraaf.

SUCCES-studiebegeleiding kan helpen bij het bereiken van persoonlijke leerdoelen. Onze drijfveer is om op een betrokken en persoonlijke manier in kleine groepen begeleiding op maat te leveren.

U kunt bij ons terecht voor reguliere en intensieve huiswerkbegeleiding, voor individuele en groepsbijlessen, huiswerkbegeleiding voor en tijdens de proefwerkweek en examentraining.

SUCCES-huiswerkbegeleiding geeft elke leerling de kans om in een ontspannen sfeer huiswerk te maken, te leren studeren en leerproblemen op te lossen. De leerling krijgt de noodzakelijke steun en begeleiding om het huiswerk te maken en de schoolprestaties te verbeteren. Elke leerling heeft een eigen werkplek en krijgt een begeleidingsplan. We werken met kleine groepen. We bieden twee soorten huiswerkbegeleiding aan. Bij de reguliere huiswerkbegeleiding kunnen leerlingen 1,5 uur per dag huiswerk maken. Bij de intensieve huiswerkbegeleiding, die minimaal 2,5 uur duurt, bieden we ondersteuningslessen aan in o.a. wi, nask, ne, en, fa, du, gs, ak. Het team bestaat uit huiswerkbegeleiders en vakdocenten. Wij bieden huiswerkbegeleiding aan leerlingen van VMBO, HAVO en VWO van brugklas t/m eindexamenjaar. Er kan gekozen worden voor 2,3 of 4 dagen begeleiding per week van maandag tot en met donderdag.

Voor meer informatie kunt u naar onze website: http://www.succes-studiebegeleiding.nl/


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Succes-studiebegeleiding uit de rubriek opleiding uit Landgraaf is gevestigd aan de Eijkhagenlaan 31 in Landgraaf. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-49133283.

Diensten en producten voor opleiding

Trefwoorden die horen bij Succes-studiebegeleiding zijn o.a. :