The 1:1 Diet met Meggie Mulders in Landgraaf

Van verantwoord afvallen naar bewust genieten!

Over The 1:1 Diet met Meggie Mulders

The 1:1 Diet met Meggie Mulders valt onder de rubriek coaching in Landgraaf.

De drijvende kracht achter Afvallen in Landgraaf is Meggie Mulders. Meggie is een Cambridge consult in Landgraaf.

Meggie haar achtergrond is de drogisterijwereld. Goed voor uzelf zorgen en uzelf verzorgen zijn essentieel en maken iemands leven aangenamer. Vanuit deze achtergrond wil Meggie graag mensen begeleiden naar een lichaam en gewicht waarmee ze tevreden zijn.

Meggie heeft zelf overgewicht gehad en zo is zij in contact gekomen met het Cambridge Weigh Plan. Destijds was Marly Rosenboom haar consulent en zij heeft Meggie geholpen om verantwoord en bewuster te gaan eten en leven. Daarnaast is blijven genieten ook belangrijk.

Wilt u ook bewust en verantwoord afvallen en wilt u daar graag begeleiding bij? Dan bent u bij Afvallen in Landgraaf aan het juiste adres.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Afvallen in Landgraaf? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

The 1:1 Diet met Meggie Mulders uit de rubriek coaching uit Landgraaf is gevestigd aan de Pastoor Tummersstraat 9A in Landgraaf. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-15524194.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij The 1:1 Diet met Meggie Mulders zijn o.a. :