Tigru Schuldhulp voor Ondernemers in Landgraaf

Bent u ondernemer in zwaar weer?

Over Tigru Schuldhulp voor Ondernemers

Tigru Schuldhulp voor Ondernemers valt onder de rubriek coaching uit Landgraaf.

Uit ervaring weet ik dat ondernemen meer inhoud dan enkel geld te verdienen. Ondernemen is je passie en je manier van leven. Het komt helaas ook voor dat u door financiële problemen uw bedrijf noodgedwongen moet stoppen. U bent hierin zeker niet de enige want gemiddeld sluit 70% van de zzpers binnen een paar jaar noodgedwongen de deuren. Doordat er een taboe rust op het financieel falen van ondernemers, hierdoor komen er steeds meer ondernemers onnodig in vervelende financiële situaties terecht wat zelfs tot een faillissement kan lijden.

Wij willen het taboe graag doorbreken en hulp bieden aan ondernemers door faillissementen te voorkomen en schade te beperken door de vooroordelen over het financieel falen van ondernemen weg te nemen.

Diensten: * Bedrijfsadvies - bedrijfsscan - bedrijfsstrategie * Bedrijfsbegeleiding - personeel en organisatie - marketingstrategie - Financiële analyse * Budgetbegeleiding * BBZ Regeling * Schuldhulp - schuldensanering - schuldbemiddeling * Juridisch advies * Bedrijfsbeëindiging

Onze missie is dan ook om het taboe op financieel falen door ondernemers te doorbreken en hen, op een sympathieke en respectvolle wijze, snel en vakkundig terzijde staan met onze schuldhulp expertise.

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u terecht op de website of neem contact op via onze contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Tigru Schuldhulp voor Ondernemers uit de rubriek coaching uit Landgraaf is gevestigd aan de Burg. Dr Geuljanstraat 9 in Landgraaf. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-47194148.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Tigru Schuldhulp voor Ondernemers zijn o.a. :

Nieuws van Tigru Schuldhulp voor Ondernemers in Landgraaf

Bedrijfsscreening van A tot Z

Bedrijfsscreening van A tot Z

Bedrijfsadvies en Begeleiding voor ondernemers in zwaar weer

Bedrijfsadvies en begeleiding voor MKB

Bedrijfsadvies en begeleiding voor MKB

Ondernemer in zwaar weer? Waar zitten de knelpunten en hoe los ik ze op? Klik voor meer informatie.