Offerte voor Klussenbedrijf in Landgraaf

Op zoek naar een offerte voor klussenbedrijf in de plaats Landgraaf? Zoek niet verder. Wij vonden 2 bedrijven over klussenbedrijf in Landgraaf voor u. meer

Prijsopgave voor klussenbedrijf opvragen

Kies hieronder de bedrijven waar u een gratis offerte bij wilt opvragen.

Uw gegevens

Uw naam :

Uw telefoonnummer :

Uw e-mail adres :

Uw offerteaanvraag

Beschrijf duidelijk uw wensen. Denk aan wanneer de opdracht uitgevoerd moet worden en waar. Omschrijf zo duidelijk mogelijk de uit te voeren werkzaamheden.

Anti-spam code

Anti-spam code : anti-spam afbeelding
Bovenstaande 3 letters :

Voorbeelden van aangevraagde offertes

“Hallo, Ik heb 2 trappen in huis die ik een voor een wil laten bekleden. Ze zijn nu bekleed met gele bekleding die ik heb laten zitten na de verhuizing. Ik weet niet in welke staat de trappen verder verkeren onder de bekleding. Ik zou ze graag antraciet willen bekleden, ik moet wel rekening houden met 2 poezen en ik heb nog een onderbuurvrouw. Heeft u meer vragen of wilt u eens komen kijken kunt u mij altijd in de middag uren bellen ( in de ochtend werk ik tot ongeveer 13u) Met vriendelijke groet Edmee”

Aangevraagd op woensdag 25 november 2020

“Graag willen wij onze trap laten bekleden ( vloerbedekking) inclusief zijkanten. Totaal 14 treden. Ons adres is Michiel de Ruyterstraat 14 Landgraaf. Graag contact opnemen in verband met offerte.”

Aangevraagd op maandag 19 augustus 2019

“Beste, Kunnen jullie een offerte opstellen voor onze trap van 13 tredes in de gang. Komen jullie kijken, of hoe gaat dat in zn werk? Wij wonen in Beek Ik hoor t graag Mvg Janou Erens”

Aangevraagd op zondag 26 mei 2019

Aangesloten bedrijven

 • SaRo Trapbekleding

  SaRo Trapbekleding: Bekleden van slaapkamers, trappen en andere ruimtes.. Trefwoorden van SaRo Trapbekleding : klussenbedrijf, trapbekleding, vloerbedekking trap, trapmatten, trap tapijt, trap vinyl, traploper, trap bekleden, trap stofferen, trappen bekleden, trap bekleden met stof, vinyl leggen.

  tel. 06-20966132

  Meer over SaRo Trapbekleding contact website

 • Klussenbedrijf Blank

  Klussenbedrijf Blank gevestigd in Budel - Dorplein. Klussenbedrijf Blank Budel (K-B-B) is een jong e. Trefwoorden van Klussenbedrijf Blank : klussenbedrijf, klussen, nieuwbouw, verbouw, aanbouw, montage, stralingspaneel, lichtreclame, badkamer.

  tel. 06-40609949, Rector van Nestestraat 188, 6024AM in Budel - Dorplein

  Meer over Klussenbedrijf Blank contact website